avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj

buna ziua am o intrebare mi s-0a facut inventarul si nu mi s-0a dat voie sa particip la calcularea lui,apoi am fost data afara de la servici este legal asa ceva si as vrea sa stiu daca se poate face ceva in acest sens
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 11 Iulie 2013
Puteti da in judecata societatea ca v-a dat afara pe acest motiv.
Dar oare dupa ce s-a facut inventarul,vi s-a dat sa semnati un proces verbal privind inventarul?
Ar fi bine sa nu fiti semnat procesul verbal fara sa stiti ce v-a obligat la semnare.
Buna ziua,
Un angajat concediat disciplinar poate beneficia de somaj?
Multumesc.
@padicam : Un angajat concediat disciplinar nu poate beneficia de indemnizatie de somaj
Si un angajat concediat disciplinar poate beneficia de somaj , daca la urmatorul angajator c.i.m. ii inceteaza din motive neimputabile lui.
In anexa 26 se completeaza si cu dovada platii cas. Daca societatea nu a platit bugetul pe ultimele 2 luni din cele 12 mentionate in adeverinta....ce se intampla la somaj? Nu mai beneficiaza de somaj angajatul? Mentionez ca firma va intra in insolventa din septembrie. Dauneaza si asta? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Neplata salariilor codulmuncii codulmuncii La multi ani, Hristos a inviat. Daca un salariat a castigat in instanta drepturile salariale pe perioada cat a fost concediat ilegal, neplata acestor salarii ... (vezi toată discuția)
Somaj tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca firma nu a platit asigurarile, pot sa beneficiez de somaj? (vezi toată discuția)
Somaj analici analici Am o intrebare daca puteti sa ma ajutati :firma nu a platit darile catre stat ma afecteaza acest lucru deoarece pe anexa care se completeaza catre somaj scrie ... (vezi toată discuția)