avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Operatiuni intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Operatiuni intracomunitare

Buna ziua,
Am o societate de tip srl-D, deci neplatitoare de TVA. Doresc sa inchei un contract de realizare site pentru o societate din uniunea europeana. Ce formulare trebuie sa completez pentru a intra in registrul operatorilor intracomunitari si a deveni platitor de TVA doar pentru operatiunile intracomunitare? Sau in acest caz voi plati tva pentru orice fel de operatiuni?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Facturare intracomunitara tva/fara tva MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Detin o firma SRL neplatitoare de TVA. Trebuie sa incasez o suma de bani de la o firma aflata in Uniunea Europeana, platitoare de TVA, pentru ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)