avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la vanzarea unui teren ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la vanzarea unui teren ?

Se percepe Tva la vanzarea unui teren intravilan sau mai multe trenuri printr-o singura tranzactie? Sau cum se procedeaza mai exact.
Cel mai recent răspuns: infolegi , utilizator 08:18, 16 Iulie 2013
dac din certificatul de urbanism rezulta ca este teren construibil se factureaza cu tva .
In Cf este trecut teren arabil in intravilan si nu are certivicat de urbanism. Ulterior vanzari acest teren se trece pe noul proprietar ca si teren intravilan in Cf dupa care acesta isi va scoate certificat de urbanism pentru constructie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim tva vanzare teren lupusoruflorentina lupusoruflorentina 1. Va rog sa-mi spuneti daca e corecta abordarea la urmatoarea problema: Un teren a fost cumparat de o persoana juridica de la o persoana fizica in 2007, avand ... (vezi toată discuția)
Achitare tva cumparare teren agricol madalina1911 madalina1911 in cazul unei tranzactii de vanzare cumparare a unui teren agricol intre doua persoane juridice, se plateste tva sau nu? am aflat ca daca terenul nu este ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)