avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legea certificatului energetic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legea certificatului energetic

buna ziua. As dori sa stiu daca se introduce obligativitatea existentei certificatului energetic la vanzarea imobilelor in aceasta luna.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: autogeneral , utilizator 18:42, 16 Iulie 2013
sunt mai multe....descoperite ulterior : restanta la gunoi din 2009 (valoare 197 ron !!! , de tot rasul...), constructie executata cu 80 cm pe terenul vecinului, lucru cu care ma "lupt" acum cu topometristii sa reglementam in teren, cel mai prost inginer topometrist care sa rezolve documentele, nu are nici cel mai elementar aparat de "punctare" in teren... asa ca nu ma mai mira aceasta "tergiversare". ideea e ca oricum trebuie sa le rezolve, sau in caz contrar, conform antecontractului prin care am platit si avansul, imi restituie de 3 ori suma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de performanta energetica marinica71 marinica71 am achizitionat o casa la tara iar printre actele de care e nevoie apare si certificatul de performanta energetica.pot conveni cu cel care vinde sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Este nevoie sau nu de certificat energetic? ricaramurica10 ricaramurica10 E NEVOIE SAU NU DE CERTIFICAT ENERGETIC. Mentionez ca detin la tara o cladire care in actele de la cadastru figureaza ca si casa de locuit, o cladire care a ... (vezi toată discuția)
Certificatul energetic pincag pincag In cazul emiterii unei autorizatii de construire la ce categorii de cladiri este necesar elaborarea certificatului energetic? (vezi toată discuția)