avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general activitate taximetrie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

activitate taximetrie

Cum se impoziteaza veniturile unui taximetrist obtinute in plus fata de planul impus?
Mai concret: daca un taximetrist care lucreaza pe masina firmei are la sf. zilei incasari de 1.000.000 lei (cf.aparatului fiscal), el depune doar 550.000 lei (care reprezinta planul) iar diferenta ramane in buzunarul lui.Este normal ca firma sa plateasca impozit pe venit 3% pe toate incasarile? Daca nu, cum se impoziteaza veniturile taximetristului?
Cel mai recent răspuns: color , utilizator 21:36, 27 Aprilie 2005
din cele spuse cred ca nu merge pt ca daca e aparat fiscal firma mai mult ca sigur e platitoare de tva si din suma incasata treb sa plateasca tva

probabil ca venitul de 1 mil este inreg in contab firmei si lucratorul primeste salariu,eu cred ca asa se intimpla.totusi e o parere personala, mai asculta si pererile altora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de taximetrie gabrielle26 gabrielle26 cum se impoziteaza veniturile unui taximetrist obtinute in plus fata de planul impus? Mai concret: daca un taximetrist care lucreaza pe masina firmei are la ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor soferilor taxi svalentins svalentins Buna ziua. doresc sa stiu daca un sofer de taxi trebuie sa declare la ANAF venitul sau . majoritatea soferiilor sunt angajati cu un contract de 2 /4 sau 6 ore ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident ... dtztz dtztz am acrosat cu masina un taxi (nerespectarea distantei corespunzatoare) ... reparatiile la taxi se platesc cu RCA insa soferul imi solicita daune pe perioada ... (vezi toată discuția)