avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Declarare insolvabilitate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Declarare insolvabilitate

Ce se intampla in cazul in care o societate care nu mai desfasoara activitate din 2011, (suspendata) cu datorii la bugetul de stat in urma unei proceduri primeste de la ANAF un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate in care se specifica faptul ca societatea nu detine bunuri urmaribile , se trece in evidenta separata si se intrerupe aplicarea mas. de exec.silita. Stie cineva ce urmeaza se cere insolventa firmei in instanta? Atrage raspunderea administratorului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 22:05, 10 Iulie 2013
In caz de insolventa poate fi atrasa raspunderea administratorului in conditiile legii.
Daca veti avea probleme aveti dreptul de a va apara singur sau prin avocat.
are datorii sub sau peste 45.000 lei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare de insolvabilitate bgigi bgigi Am o datorie de 21.109 obligatii fiscale pt un srl .Astazi am primit de la Finante un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate.(deoarece firma nu ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate ContSters280612 ContSters280612 Buna ziua, as dori sa stiu daca ANAF poate cere intrarea in insolvabilitate a unui s.r.l. pentru o datorie de 23.000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Proces verbal declarare insolventa aadynna aadynna finantele pot intocmi proces verbal de declarare a starii de insolventa chiar daca obligatiile fiscale restante sunt sub 45.000 lei? (vezi toată discuția)