avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical retroactiv

Buna seara.Ma confrunt si eu cu o problema.Vineri seara am cazut si mi-am fracturat mana.Am fost la urgente la un spital in Bucuresti,mi-au pus o atela ghipsata,mi-au dat o foaie in care a scris repaus 3 saptamani si mi-au zis sa ma duc cu acea foaie la medicul de familie pentru concediu medical.Cand am fost la medicul de familie mi-a spus ca el nu-mi poate da concediu medical pentru fractura si ca trebuie sa-mi dea un medic de specialitate.Astazi am fost din nou la control la acelasi spital si mi-au zis acelasi lucru,ca ei nu-mi pot da concediu medical si ca daca medicul de familie nu a vrut sa-mi dea sa ma duc la policlinica sectorului de care apartin.O sa ma duc maine dimineata acolo dar intrebarea mea este daca acel medic poate sa-mi dea concediu medical din urma,adica de luni.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:04, 10 Iulie 2013
Conf art 17 alin 4 lit c Ordin MSP 60/2006 certificatele de concediu medical se pot elibera şi la o dată ulterioară, numai pentru luna în curs sau luna anterioară, pentru aparat gipsat, numai de către medicul ortoped/chirurg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm refuzat de medicul de familie kike kike Pe 31 august mi-am rupt degetul de la picior.Am chemat salvarea,si am fost la spital,unde s-a constatat fractura.Am primit o scrisoare medicala si recomandarea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical bodhisattva bodhisattva Buna seara, fiul meu a avut o problema medicala, o entorsa la genunchi, nu a avut ghips, insa are de la spitalul de urgenta tratament si recomandare de repaus ... (vezi toată discuția)
Termenul limita de depunere al concediului medical la angajator Ianuaria Ianuaria Buna ziua, Avand in vedere ca de ieri, 27.05.2013 sunt in concediu medical pe o perioada de 5 zile, respectiv pana in 31.05.2013, va rog sa imi spuneti cand ... (vezi toată discuția)