Buna seara.Ma confrunt si eu cu o problema.Vineri seara am cazut si mi-am fracturat mana.Am fost la urgente la un spital in Bucuresti,mi-au pus o atela ghipsata,mi-au dat o foaie in care a scris repaus 3 saptamani si mi-au zis sa ma duc cu acea foaie la medicul de familie pentru concediu medical.Cand am fost la medicul de familie mi-a spus ca el nu-mi poate da concediu medical pentru fractura si ca trebuie sa-mi dea un medic de specialitate.Astazi am fost din nou la control la acelasi spital si mi-au zis acelasi lucru,ca ei nu-mi pot da concediu medical si ca daca medicul de familie nu a vrut sa-mi dea sa ma duc la policlinica sectorului de care apartin.O sa ma duc maine dimineata acolo dar intrebarea mea este daca acel medic poate sa-mi dea concediu medical din urma,adica de luni.
Conf art 17 alin 4 lit c Ordin MSP 60/2006 certificatele de concediu medical se pot elibera şi la o dată ulterioară, numai pentru luna în curs sau luna anterioară, pentru aparat gipsat, numai de către medicul ortoped/chirurg.
Concediu medical
bodhisattva
Buna seara, fiul meu a avut o problema medicala, o entorsa la genunchi, nu a avut ghips, insa are de la spitalul de urgenta tratament si recomandare de repaus ... (vezi toată discuția)