avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat Mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat Mostenitor

Am solicitat la camera notarilor publici un duplicat dupa un certificat de mostenitor emis in anul 1980 de notariatul de stat.
Mi s-a raspuns ca desi exista in evidenta, nu a fost gasit efectiv in arhiva.
As dori sa stiu daca aceasta camera avea obligatia pastrarii documentului si ce se poate face daca acestia confirma oficial ca au pierdut acest certificat.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:24, 11 Iulie 2013
Se poate reconstitui actul.
Multumesc pentru raspuns.
Unde si cum se deruleaza aceasta procedura ?
Intreb deoarece din participantii la succesiune a mai ramas o singura persoana, celelalte fiind decedate.
Reconstituirea se face cu mostenitorul in viata si mostenitorii mostenitorilor decedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor pierdut - recuperare Madamari512 Madamari512 Buna ziua! Bunicul este decedat de cativa ani si cand s-au facut actele pe numele mamei, s-a constatat ca actul de mostenitor al bunicului pentru gradina din ... (vezi toată discuția)
Doar mãtuºa are dreptul sa scoata un duplicat de pe certificatul de deces? dennis1 dennis1 Vreau să fac o dezbatere succesorală asupra unui teren extravilan în suprafaţa de 2,69 ha. Pe copie de pe titlul de proprietate figurează toate cele 4 ... (vezi toată discuția)