avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere intretinere din CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere intretinere din CF

Am contract de intretinere cu mama facut in 2010 . pt garsoniera in care locuieste. In Cf la sarcini apare aceasta obligatie. Acum mama s-a razgandit ,nu mai vrea s-o intretin (vrea sa ramana la o manastire unde are asigurate toate conditiile de trai.)iar eu sa fac ce doresc cu garsoniera.Ce acte trebuie sa facem pt. a putea vinde garsoniera?Eu am nuda proprietate.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:10, 14 Iulie 2013
Nu o puteti vinde decat daca se muta obligatia intretinerii pe alt imobil.
Si ce ar trebui sa fac sa mut intretinerea pe alt imobil? prin notar sau cum? si dupa ce mut intretinerea, in baza contractului de intretinere actual se poate vinde ?Dar daca suntem amandoua de acord sa vindem ,se poate? Multumesc
Indiferent daca sunteti sau nu de acord sa vindeti ca sa vindeti acel imobilo trebuie mutat intretinerea cu acordul creditorului obligatiei de intretinere pe alt imobil. Acest lucru se face tot la notar printr un act care se noteaza in CF apoi se radiaza obligatia intretinerii din CF ul imobilului pe care il vindeti.
multumesc, e bine ca nu trebuie sa reziliem contractul si sa facem altul de v-c sau donatie.
Numai instanta poate face acest lucru.

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu clauze intretinere si uzufruct ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Sunt nudul proprietar al unui apartament.Mama mea si cu mine avem contract de intretinere cu uzufruct viager. Si mama si eu dorim sa vindem ... (vezi toată discuția)
Cum vand daca exista contract de intretinere lauraconstantinescu lauraconstantinescu BUna ziua, Parintii mei au semnat cu noi, copii (2 fete) un contract de intretinere cu habitatie viagera, in urma cu 4 ani, pentru un apartament situat in ... (vezi toată discuția)
Curatela balabanconstanta@yahoo.com balabanconstanta@yahoo.com am un contract de intretinere cu o doamna acum are 94 ani si cu habitatie viagera pt ea si fiica ei cu schizofrenie paranoida, grad II. Pot sa obtin dreptul de ... (vezi toată discuția)