avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna invatamant dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna invatamant dupa CIC

buna ziua,
va rog frumos, lamuriti-ma...........
Am intrat in CIC,in data de 26.o6.2011, (anul scolar 2010-2011), in anul respectiv am beneficiat de concediu de odihna 19 zile.
In 26.06.2013, mi s-a terminat C.IC, ca urmare am revenit la munca; d-na secretara, mi-a spus ca pot beneficia de concediu de odihna in acest an, ca fiind concediu restant din anul scolar 2010-2011, respectiv 43 de zile( in inv. avem drept de concediu odihna 62 de zile), dar d-nul direc. spune ca nu as avea drept de acest concediu.
Am citit metodologia privind concediu de odihna in invatamant 5559/17.10.2011, art 8, art 11.lit b, aliniatul 3.........dar nu sunt sigura ca aceasta reglementare e de partea mea
Va rog mult sa-mi explicati si mie cum se aplica aceasta lege
Cu multumiri deosebite, Radu

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă jutkaenyedi jutkaenyedi Bună ziua, sunt învățătoare, iar prin lege știu că am 62 zile libere, concediu de odihnă. În anul școlar 2016/2017 sunt 79 zile de vacanță, asta ... (vezi toată discuția)
Concediul legal in invatamant?... ViorelaAbrudan ViorelaAbrudan Buna ziua, sunt cadru didactic la o scoala, din cate stiu legea prevede 62 zile lucratoare pe an scolar. Pana la terminarea cursurilor s-au efectuat 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)