avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat pentru 2 puncte de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat pentru 2 puncte de lucru

o asociatie non profit are deschis un punct de lucru unde are casa de marcat. in situatia in care deschide un alt punct de lucru, la alta adresa dar cu activitate similara, poate folosi aceeasi casa de marcat sau trebuie o alta casa de marcat? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:40, 13 Iulie 2013
Lucrez la o societate care are in tara 12 puncte de lucru,toate comercializeaza aceleasi produse si fiecare are casa de marcat proprie.
Trebuie pe fiecare Pc. de lucru "casa de marcat"chiar daca au aceeasi activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru asociatie non profit alexandracecis alexandracecis Buna ziua, Suntem o asociatie non-profit. Una din activitatile pe care le derulam se refera la organizarea de cluburi educationale pentru copii, contra ... (vezi toată discuția)
Pasii de urmat dupa infiintarea unei firme maritica 3 maritica 3 am infiintat un srl neplatitor de tva , sunt asociat unic si administrator punctul de lucru il voi deschide pe 1 septembrie unde voi lucra chiar eu mi-am ... (vezi toată discuția)
Activitati posibile pentru o asociatie culturala Tdorneanu Tdorneanu Vreau sa deschid o asociatie culturala care sa promoveze arta prin ateliere de teatru, muzica etc. Vreau sa stiu daca prin asociatia culturala pot deschide si ... (vezi toată discuția)