avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Punct de lucru asociatie non profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Punct de lucru asociatie non profit

Buna ziua,

Suntem o asociatie non-profit. Una din activitatile pe care le derulam se refera la organizarea de cluburi educationale pentru copii, contra cost. Intentionam sa derulam un club de limba engleza in alt oras, situat in apropiere de orasul in care avem sediul. As vrea sa intreb daca ptr asa ceva avem nevoie de deschiderea unui alt punct de lucru in orasul respectiv? Putem da bonuri pentru activitatea derulata utilizand casa noastra de marcat sau este necesara deschiderea unui alt punct de lucru?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare club sah mikas mikas Doresc sa organizez un club de sah la nivel de judet. Am deja o SRL si o asociatie non-profit. Trebuie sa fac o asociatie separat, sau pot infiinta si ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv sau asociatie transtravel_as transtravel_as buna ziua , in contextul afirmatiei din ,, GHID INFORMATIV DE ÎNFIINŢARE A STRUCTURILOR SPORTIVE ,, conform careia ,,Cluburile sportive pot ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile pentru a deschide un srl (societate cu raspundere limitata) realest25 realest25 Buna ziua. Vreau sa imi deschid SRL. Puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri va rog? 1. Cat costa sa deschizi un SRL? 2. Ce taxe pe profit voi plati ca ... (vezi toată discuția)