avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt conditiile pentru a deschide un SRL ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt conditiile pentru a deschide un SRL (Societate cu Raspundere Limitata)

Buna ziua. Vreau sa imi deschid SRL. Puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri va rog?

1. Cat costa sa deschizi un SRL?
2. Ce taxe pe profit voi plati ca SRL, cat la % ?
3. Ce sunt alea dividente? Cum ma vor influenta ca SRL?
4. Sediu Social?
5. Punct de Lucru?
6. Domeniul Firmei va fi in Publicitate si Marketing. Imi trebuie Calificare?
7. Casa de marcat si bonurile fiscale?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:35, 15 Iulie 2016
1. Taxele de registru, capitalul social, alte taxe + onorariul de avocat sunt în valoare de aprox. 1200 lei, mai mult sau mai puțin (în funcție de înființarea punctului de lucru odată cu firma);
2. SRL va plăti impozit pe venit, în cotă între 1 și 3 % din venit în funcție de nr de salariați.
3. Sunt o cotă parte din profitul societății.
4. Îl puteți stabili la o proprietate a dvs, într-un imobil închiriat (sau comodat) sau la sediul avocatului (ptr maxim 1 an de zile);
5. Idem ca la sediul social, cu excepția stabilirii adresei la avocat;
6. Nu, vă trebuie doar ca activitatea să fie autorizată la registrul comerțului;
7. Trebuie să înregistrați casa de marcat la fisc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2016
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii pfa PfaDiana PfaDiana Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca am descoperit ca nu stiu mai nimic. 1. Cum schimb sediul social la un pfa? Cum adaug un punct de lucru? ... (vezi toată discuția)
Înființare srl 2016 student, diferențe față de 2015? AngelXdv AngelXdv Bună ziua! Sunt student la FMVB și aș dori să înființez un SRL cu domeniul de activitate relații publice, marketing, consultanță, web design. Am ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru:ce este si la ce ne ajuta? nbck nbck Buna ziua, Sunt un tanar intreprinzator, absolvent de facultate care nu stie cand suntem obligati sa deschidem si la ce ne ajuta un punct de lucru. Am o ... (vezi toată discuția)