avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat la scoala de dans (srl).
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat la scoala de dans (srl).

Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl.
deci : o scoala de dans(srl)... daca incepe prima sesiune de cursuri, unde se predau cursuri de dans la persoane fizice si mi se platesc cursurile de catre cursanti... eu va trebui sa am casa de marcat sa le dau si bon.... s-au ajunge doar daca le tai chitanta?... deci mai pe scurt... ajunge chitantierul sau sunt obligat sa am casa de marcat chiar daca voi folosi acea casa de ex pt 25 de bonuri de casa odata la 6 saptamani
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:25, 6 Martie 2019
Folositi doar casa de marcat pentru a da bonuri pentru o sedinta de cursuri sau pentru un abonament de mai multe sedinte.
Veti inregistra srl-ul cu sediul social acasa la adresa din buletin iar activitatea o inregistrati ca punct de lucru la sala de antrenament. Acolo va fiscalizati si casa de marcat.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
george-neagu, moderator
da. plata se va face pe un abonament de mai multe sedinte ... da, sediul social al firmei va fi adresa din buletin ..iar punctul de lucru va mobil deoarece nu am sala de antrenament.( adica in diverse locuri) nu unul singur..... si in astfel de cazuri imi trebuie casa de marcat?.. daca da unde trebuie sa o inregistrez?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
robert333, utilizator
Atunci incheiati contracte de inchiriere cu cele cateva sali unde va veti desfasura activitatea si va luati o casa de macat mobila ca s-o aveti permanent acolo unde va desfasurati activitatea, in caz de control. Se ocupa firma de unde cumparati casa cu fiscalizarea ei la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi pentru magazin Elis91 Elis91 Buna seara, Sunt la inceput de drum si de aceea apelez la dumneavoastra, de curand mi-am infiintat un SRL si am nevoie sa-mi spuneti va rog ce mi-ar trebui ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)
Utilizare casa de marcat andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)