avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Utilizare casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Utilizare casa de marcat

Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este in Bucuresti, am voie sa folosesc casa de marcat mobila, adica sa pot sa emit bon fiscal si in Bucuresti si in alte orase? si ce reguli mai trebuie sa indeplinesc daca vand catre persoane fizice si trebuie sa am astfel si casa de marcat

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:45, 28 Iulie 2013
Daca aveti o casa de marcat fiscalizata pe punct de lucru ambulant, puteti emite bonuri fiscale din orice punct de lucru al societatii
Incercati sa va documentati si sa nu mai dati raspunsuri eronate.

Casa de marcat fiscala se foloseste doar in locul in care a fost fiscalizata. Daca fiscalizarea este mobila, atunci se va folosi in targuri, piete sau in alte situatii, cum ar fi livrarea la domiciliu, dar nu la punctele de lucru ale societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat mobila andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este in Ploiesti, iar punctul de lucru nu este ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat mirunadinu mirunadinu Voi cumpara o casa de marcat ambulanta. Unde o fiscalizez la sediul social sau la punctul de lucru? (vezi toată discuția)
Folosirea casei de marcat in mai multe locatii instamintirea instamintirea Stimati Domni/Doamne De curand am infintat un SRL. Am cumparat o casa de marcat portabila si trebuie sa o inregistrez. Am incercat sa ma documentez de pe ... (vezi toată discuția)