avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fiscalizare casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fiscalizare casa de marcat

Voi cumpara o casa de marcat ambulanta. Unde o fiscalizez la sediul social sau la punctul de lucru?
Cel mai recent răspuns: mirunadinu , utilizator 10:27, 16 Iunie 2014
Daca mergeti in piete sau targuri, trebuie fiscalizata ca atare. Daca magazinul e la sediu, o fiscalizati acolo. Daca magazinul e la punctul de lucru, o fiscalizati acolo.

Daca aveti magazine si la sediu, si la punctul de lucru si mergeti si in piete sau targuri, va trebuie cate o casa de marcat fiscala pentru fiecare loc de desfasurare a activitatii.
Casa de marcat este AMBULANTA. Asta nu inseamna ca o pot folosi peste tot, indiferent de judet? Este absurd sa cumpar 10 case de marcat pentru ca eu vand in 10 judete!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare casa de marcat andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant sau punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte: 1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com 2. Daca am cod caen comert ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa am o singura casa de marcat pentru magazin, bar si ambulant? ContSters330987 ContSters330987 La o casa de marcat se pot infiinta 3 departamente? Adica, pentru magazin si bar l fiscalizata la un punct fix (punct de lucru autorizat recent) iar in afara ... (vezi toată discuția)