avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fiscalizare casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fiscalizare casa de marcat

Voi cumpara o casa de marcat ambulanta. Unde o fiscalizez la sediul social sau la punctul de lucru?
Cel mai recent răspuns: mirunadinu , utilizator 10:27, 16 Iunie 2014
Daca mergeti in piete sau targuri, trebuie fiscalizata ca atare. Daca magazinul e la sediu, o fiscalizati acolo. Daca magazinul e la punctul de lucru, o fiscalizati acolo.

Daca aveti magazine si la sediu, si la punctul de lucru si mergeti si in piete sau targuri, va trebuie cate o casa de marcat fiscala pentru fiecare loc de desfasurare a activitatii.
Casa de marcat este AMBULANTA. Asta nu inseamna ca o pot folosi peste tot, indiferent de judet? Este absurd sa cumpar 10 case de marcat pentru ca eu vand in 10 judete!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare casa de marcat andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant sau punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte: 1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com 2. Daca am cod caen comert ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa am o singura casa de marcat pentru magazin, bar si ambulant? ContSters330987 ContSters330987 La o casa de marcat se pot infiinta 3 departamente? Adica, pentru magazin si bar l fiscalizata la un punct fix (punct de lucru autorizat recent) iar in afara ... (vezi toată discuția)