avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului de odihna

Buna seara
MA POATE AJUTA CINEVA SI PE MINE CU UN RASPUNS ?????
Beneficiez de un salariu minim pe economie(420 net cand salariul brut era de 540),am o vechime in munca de 3 ani si jumatate.Problema mea este ca luna aceasta am primit salariul tot 430 net ,cu toate ca de la 1 ianuarie sa facut brutul de 600 ,nu?
Precizez ca luna trecuta am beneficiat de 3 zile de concediul de odihna .
Nu inteleg de ce am luat acelasi salariu ca in februarie ,cu toate ca colegele mele au luat luna aceasta un sal de 500net.
Sa fie concediul de odihna de vina?(nu cred e mare oprirea)
Spune ti mi va rog : la un salariu de 600 lei minim brut pe economie cat este netul?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 21:03, 12 Martie 2009
Netul este 461, fara copii in intretinere.Ati luat deja salariul pe luna martie?
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute mai sus din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna camellia_camy camellia_camy Cum as putea sa aflu ce bani ar trebui sa primesc pe 14 zile de concediu de odihna la un salariu net de 600 lei ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de concediu de odihna Ayana1 Ayana1 Buna ziua, La art. 150 din Codul muncii este prevazut ca „salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)