Sora mea traieste cu un barbat de 8 ani, avand relatii asemanatoare acelor dintre soti, dar nu sunt casatoriti legal. Chiria pentru apartamentul inchiriat au achitat-o cu contributie egala, precum si alte cheltuieli. Conf. Legii 217/2003, art. 5, cei doi sunt membrii unei familii. In decembrie 2012 sotul i-a spus ca merge in alta tara sa aiba un serviciu cu contract. Dar dupa doua luni (in Feb 2013) s-a intors. Dupa cca 3 luni, desi au trait ca si inainte, “sotul” i-a spus si ii tot spune ca s-a casatorit in afara Romaniei. Ea i-a cerut sa-i arate certificatul de casatorie. El spune ca nu Il are. Au continuat sa traiasca exact ca si inainte, sora mea crezand ca e o gluma. Inca stau impreuna (el nu are loc de munca din feb. 2013) iar situatia a devenit foarte tensionata, cu abuzuri verbale deoarece femeia din afara Romaniei ii trimite e-mailuri “sotiei” din Romania, insultand-o si spunandu-i ca barbatul este sotul ei. Ce ar putea face “sotia” din Romania, intrucat pe el nu-l poate da afara din casa (avand contract de inchiriere). Pe de alta parte “sotul” nici nu poate pleca la “sotia” din afara Romaniei deoarece nu are bani. Cum se poate rezolva intr-un fel aceasta dilema? "Sotul nu vrea sa dea nici o informatie (numele, adresa sotiei din afara Ro). E-mailurile primite nu contin nume, adresa, etc.
Sora mea i-a spus celeilalte realitatea, adresa din Ro. Cealalta scrie e-mailuri vulgare, fara sa-si spuna numele, adresa, si-au schimbat numerele de telefoane ca sa nu fie cumva urmariti de politie. Ce sugerati in aceasta situatie? Va multumin!
Cel mai recent răspuns:
proces_ro , utilizator
05:49, 15 Iulie 2013