avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... diferente de impozit anual de regularizat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

diferente de impozit anual de regularizat

Buna ziua,

As vrea sa fiu sprijinita intr-o problema: cum pot afla daca am de platit diferente de impozit anual, avand in vedere ca am doua servicii cu contract de munca?

Multumesc anticipat!
Elena
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 10:58, 12 Iulie 2013
nu mai exista impozit pe venit global. Impozitul retinut de firme este final, nu mai calculeaza alte regularizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare persoana fizica sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vre-o modalitate prin care se poate incheia un contract care are drept scop prestarea unor servicii in partea ... (vezi toată discuția)
Al doilea loc de munca dida1076@yahoo.com dida1076@yahoo.com As vrea sa ma ajute cineva cu un raspuns.Sotul meu lucreaza cu carte de munca la o firma si ar vrea sa isi mai ia de lucru dar sa isi faca contract cu prestari ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% conventie civila medic aurora_c aurora_c Buna ziua, sunt medic si am incheiat o conventie civila de prestari servicii cu o clinica . Angajatorul mi-a retinut urmatoarele contributii: CAS 10,5% din ... (vezi toată discuția)