avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De la blocuri adunate si la blocuri ...rasturnate...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De la blocuri adunate si la blocuri ...rasturnate...

Acest topic va fi ceva aparte fata de restul celor aflate in sectiunea noastra.
Acest topic nu se pretinde a fi serios cu tot dinadinsul, ci un loc unde ne adunam sa ne spunem "oful", care de pe unde este.
Intamplari hazlii sau triste cu personaje grotesti sau victime ale dictaturii presedintilor si administratorilor, patanii de toate felurile.
Discutiile sunt libere, asadar nu exista situatia de offtopic. Atata doar sa nu alunecam spre incalzirea globala....

Nu se permite sub nicio forma:
- identificarea personajelor cu oameni reali;
- atacul la persoana, limbajul injurios;
- citatele adunate de pe net. Trebuie sa se inteleaga ca aici suntem intre noi, nu intre noi si altii.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:34, 24 Noiembrie 2013
Vai de capul meu! :secret::worthy:
Mi-as pune tot blocu'n cap.
In sfarsit am vorbit cu omul si maine dimineata vine cu un mester cu aparatul cu senzori si face in fata mea verificarea. Macar sa stam linistiti.
Totusi pericolul nu dispare. Pericol de inchidere a gazelor.

Berea e buna rau acum. Multumesc :)
am fost avertizata de prorietari ca ma inneaca si in ligura de apa pe care trec la pierdere, mai bine in bere ( SAMPANIE DE UNDE?)
Noi nu avem asociatie, acum nu mai avem nici macar o minima organizare a locatarilor gen o contributie lunara pentru femeie de serviciu, zugravitul periodic sau imbunatatiri, reparatii etc. Fiecare isi face curatenie pe palier si pe scarile aferente etajului.

Am avut pana acum vreo doi ani un sef de scara (cel care avea cartea de imobil) un domn pentru care asta a fost singura ''functie'' pe care a avut-o vreodata. O lua foarte in serios :)

Ceea ce in principiu nu ar fi fost rau insa la ultima sedinta a inceput asa:
- De saptamana viitoare vin zugravii, sa loati folii va astupati (!) usili si nie costa 2 milioane ca vopsesc si grilajurili!

2200 x 11 = 2200, scara din bloc cu 4 etaje, zugravit in huma, vopsea cata naiba sa fi trebuit... mi s-a parut mult dar pentru ca fusesem ''loati'' pe nepregatite nu am comentat. Am zis ca o sa ne explice totusi din ce e compusa suma totala si 200 de lei nu erau chiar gaura in buget. Altii insa au cerut amanuntele astea, au mai intrebat si cine zugraveste si cand a zis ca gineru' lui a pocnit bula. Nu s-a putut discuta nimic pentru ca foarte multi vorbeau foarte tare si in acelasi timp.
Daca va spun ca erau familii care nu dadeau in data stabilita cei 5 lei femeii de serviciu (de-aia nu mai vine nimeni sa ne faca curat) cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

Sedinta a inchis-o sotia domnului in do de sus:
- Atunci sa va zugraviti fiecare la usa ca m-am saturat, de azi noi nu mai vrem sa fim sefi de scara!!!
Punct! :happy:
Vaaaai! Daca erati din Bucuresti va luam eu de suflet :giggle:
Si cum va descurcati? Puneti banii in cutia milei si platiti facturile de-acolo sau cum?
Ce facturi... Toata lumea e debransata de la caldura, nu avem tevi comune; pierderile de apa rece se impart pe apartament (uite ca nu stiu daca egal sau pe numar de persoane, nu platim prea mult in plus (1-2 m cubi maxim) iar curentul il plateste un vecin care a facut contract cu Enel si vine dupa ce plateste sa ne ia banii. SI acolo maxim 2.5 lei, ca iluminatul e cu senzor de miscare.

In rest ca pixu', de ex. interfonul e stricat si proprietarii de caini - 4 familii - nu vor sa schimbam usa si sa punem alt interfon pentru ca potaile ies singure afara. Usa aia sta tot timpul deschisa sau intredeschisa ca sa poate intra si iesi oricand, singuri.

Macar acum merg in zona verde ca pana de curand avea toaleta in parcare, la roti. Mai mare dragul sa calci in norocul maro cand cobori din masina :)

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea ... natasav natasav Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Racordare fara sa plateasca - rog ajutor urgent loredanatalpai loredanatalpai Stau intrun bloc de 8 etaje la etajul 8. Cand m-am mutat doua apartamente aveau contorizare separata la gaz, respectiv la parter si la et. 8. Datorita faptului ... (vezi toată discuția)