am 2 apartament cumparate pe firma si ca atare am si o contabila care are si ea stampila firmei, fara stirea mea si fara acordul meu a facut contracte de comodat pe adresa imobillilor mele infiintand sedii sociale pentru firme ( pentru cetateni straini) , am aflat cu stupoare toate acestea, m-a indrumat cineva catre registrul comertului si astfel am aflat ca la apartamentele mele figureaza 4 sedii sociale, ce pot sa fac in acest caz, a facut un fals , s-a folosit de stampila , a semnat in fals.
cum pot scapa de aceste firme? contractele de comadat sunt expirate , ea facundu-le pentru perioade de 6 luni sau un an.
ma afecteaza cumva la vanzarea apartamentului?
cum pot sa dau de persoanele care au semnat acele contracte de comadat?
ce pot sa fac cu contabila, am dovada ca nu eram in tara atunci cand au fost semnate contractele.
parerea mea este ca o rezolvare practica a problemei dvs este sa nu va faceti nicio problema ;)
daca tot ceea ce doriti este sa vindeti apartamentele, faptul ca la reg comertului apar sediile sociale ale unor soc com, dar si alea expirate, nu poate sa il afeecteze decat, cel mult pe cumparator, dar si asta numai dupa ce si daca va vrea sa isi declare si el acolo sediul unei firme.
dar pana la acel moment mai e mult. si tot in opinia mea, nici atunci nu ar trebui sa intampine vreo problema, pt ca sediile vor fi , ca si acum expirate, deci niciun impediment pt declararea sediului social al unei alte soc com nu ii va sta in cale ...
Va multumesc frumos pentru raspuns, da in ceea ce priveste contabila , intradevar nu stiu daca are ceva in cap sau la cap , cert este ca are o minte diabolica. trebuie sa o schimb neaparat.
adica, inca o mai aveti, doamne, daca v-a inselat increderea si a facut un asemenea gest, e posibil sa mai aveti surprize neplacute.Surprize pe care le veti descoperi in timp.Eu n-as risca...
Nu te afecteaza cu nimic la vinzarea imobilului.
Nu are absolut nici o importanta cite firme sunt declarate la sediul tau, pot fi si 100, nu doar 4, cu atit mai mult cu cit contractele de comodat sunt expirate.
Si daca nu ar fi fost expirate, nu avea nici o importanta.
Atentie ! Daca primesti corespondenta pe adresa ta adresata vreuneia din firme, sa nu o deschizi si sa nu o accepti. Este infractiune.
Pur si simplu refuza primirea.
Contract de comodat
florigabi
Buna ziua.
Am avut o firma infiintata in 2003 si radiata in octombrie 2006.Atunci aveam datorii catre stat ,a fost proces si am achitat datoriile,dar avocatul ... (vezi toată discuția)