avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna ziua.
Am avut o firma infiintata in 2003 si radiata in octombrie 2006.Atunci aveam datorii catre stat ,a fost proces si am achitat datoriile,dar avocatul mi-a spus ca timp de 10 ani ''sa stau cuminte''.O ruda vrea sa infiinteze o firma cu sediul pe adresa mea, facand un contract de comodat.Ma afeacteaza cu ceva aceasta decizie ?
Cel mai recent răspuns: florigabi , utilizator 12:12, 28 Iunie 2013
Puteti dispune cum doriti de bunul dvs propriu, chiar si prin incheierea unui contract de comodat care sa reprezinte sediul unei soc com. Ca acea soc com are sediul in imobilul dvs nu va afecteaza in niciun fel, nu veti raspunde pt activitatea acelei firme.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat facut de catre contabil tiana_30 tiana_30 Buna ziua tuturor, am 2 apartament cumparate pe firma si ca atare am si o contabila care are si ea stampila firmei, fara stirea mea si fara acordul meu a ... (vezi toată discuția)
Obligatii mostenitori Nela P. Nela P. Buna ziua ! Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri intr-o problema la care nu am gasit concret raspunsul.Am sa va expun pe scurt natura problemei.Cumnatul ... (vezi toată discuția)
Contract valabil??? cosminy_70 cosminy_70 AM INCHEIAT UN CONTRACT DE COMODAT INTRE MINE ,PERSOANA FIZICA SI UN SRL UNDE AM FOST ACTIONAR,CARE ESTE DIZOLVAT DAR NU ESTE RADIAT DE O.R.C.SI NICI NU SE ... (vezi toată discuția)