avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie la raspuns la contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie la raspuns la contestatie

am depus o contestatie in urma unei decizi primite de la directia de asistenta sociala,mi-am luat un avocat care sa ma reprezinte si acesta a depus contestatie la raspuns la contestatie,desi in scrisoare primita se specifica ca daca raspunsul e nefavorabil la contestatie se merge in instanta.a procedat bn avocatul.
Cel mai recent răspuns: ContSters290615 , utilizator 19:33, 12 Iulie 2013
probabil a exercitat recusul gratios...sau asa-zisa procedura prealabila obligatorie in cazul actelor juridice administrative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am depus contestatie in data de 19.01.2023 la tribunalul ... costel_maicos@yahoo.com costel_maicos@yahoo.com Bună ziua, Am depus contestatie in data de 19.01.2023 la Tribunalul Bucuresti pentru decizia pentru indemnizatie urmas legea 118/1990 primita de la Agentia ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie Adycristina Adycristina In anul 2008 am depus dosar de pensionare.Mi s-a respins si nu am facut contestatie. In 12.03.2012 am facut cerere pentru pensionare au gasit vechiul dosar ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o petitie catre anpr? vladut75 vladut75 am un dosar depus la aceasta institutie din 2006,nu se rezolva nimic ,primesc anual de la ei o scrisorica precum ca dosarul se afla in lucru,oare?ce pot face ... (vezi toată discuția)