avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate servicii software in italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate servicii software in italia

Buna ziua. Am fost sfatuita ca prestarea serviciilor software in UE (Italia) se potriveste cel mai bine intr-un SRL, si posibil si intr-un II. Tin sa mentionez ca firma din Italia este un SRL si ca in activitatea pe care doresc sa o deschid in curand, nu exista alt angajat decat eu. Nu cunosc daca cu un II pot factura in exteriorul tarii si despre SRL, doar ca se plateste 3% un impozit pe venitul microintreprinderii. Va rog sa ma lamuriti cum ramane cu TVA-ul intr-un SRL in acest caz si ce taxe aferente mai gasesc de plata intr-un II daca poate fucntiona cu exteriorul, si deasemenea intr-un SRL. Am nevoie de cea mai buna solutie pt a plati taxe cat mai putine. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am scris cateva articole pe medium (platforma de publicare ... Adelin Ghiulea Adelin Ghiulea Buna ziua! Am scris cateva articole pe Medium (platforma de publicare online din SUA) si acum trebuie sa primesc banii si vreau sa-mi deschid un SRL, ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite victorSuta victorSuta Salutare! Am infiintat un start-up in domeniul IT si am ca prim client potential un spital de stat din Muntenegru. M-ar interesa taxele si impozitele pe ... (vezi toată discuția)