Buna ziua, vreau sa aflu cum se face un testament care sa fie atacat in niciun fel in instanta?! Mai precis e vb de bunicul meu care vrea sa-si lase mostenire pamantul si toate bunurile tatalui meu. Va multumesc si astept un raspuns cat mai serios si excat!
da, dar daca bunicul dvs. la deces va avea si alti mostenitori rezervatari, putin probabil sa nu fie atacat testamentul.
tatal dvs. mai are si alti frati?
incercati sa faceti testament legatar universal cu clauza de exheredare.
....da tatal meu mai 3 frati, imi puteti explica va rog ce inseamna mai excat „testament legatar universal cu clauza de exheredare” si in conditii se face asa ceva?
e un tip de testament mnai puternic, insemnanad ca veti mosteni-tatal dvs.- totalitatea bunurilor mobile si imobile ale defunctului.
clauza de exheredare= de dezmostenire pt cei care indraznesc sa atace testamentul.
Mostenire
simionbudeanu
tatal vitreg a decedat anul trecut,si m-a lasat legatar universal fara descendenti,deasemeni i-a lasat mamei mele,legatar cu titlu particular,comform art 899 ... (vezi toată discuția)
Testament
roxandrei
Buna ziua,
sunt posesoarea unui testament cu ,,titlul universal conform art. 894 COD CIVIL''pentru bunuri mobile de la sora mamei.Mentionez ca suntem 3 frati ... (vezi toată discuția)