avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exheredare colaterali
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exheredare colaterali

Exheredare colaterali
Dacă o persoană nu este și nu a fost niciodată căsătorită și nici nu are copii, iar toți bunicii ei au decedat, atunci singurii ei moștenitori sunt părinții ei și frații ei? În acest caz, cum pot fi dezmoșteniți frații? E suficient un testament la notar? Ar fi mai eficient un testament legatar universal? Vă mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testamentul e testament, daca e unul sau latul depinde de dorinta celui care va lasa mostenirea. Important e ca acel testament sa respecte drepturile tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face un testament? haiducu31 haiducu31 Buna ziua, vreau sa aflu cum se face un testament care sa fie atacat in niciun fel in instanta?! Mai precis e vb de bunicul meu care vrea sa-si lase mostenire ... (vezi toată discuția)
Alternativa la testament alinabraun alinabraun Buna ziua, Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)
Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)