avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii

Buna ziua ..
as avea rugamintea de a mi se raspunde la o intrebare :
daca platesc cota parte la fond de reparatii la asociatie , cine trebuie sa se ocupe de schimbarea tevi de scurgere apa de pe bloc in beciul comun? Blocul are 7 sc dar la o scara sunt scurgeri la teava de apa de pe bloc..
cind am zis la administrator mi sa raspuns ca sa aduc eu instalator si sa repar apoi imi deconteaza .. asociatia.nu este corect.#-o
Cel mai recent răspuns: valycalciu , utilizator 18:17, 12 Iulie 2013
Teava de scurgere apa pluviala,face parte din instalatia comuna,a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie si solicitati implicarea concreta in vederea remedierii
Va multumesc ..asta o sa si fac ...=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri reparatie si desfundare coloana pluviala ...cine suporta ? citaro citaro Buna ziua, ma numesc Sandu și locuiesc într-un bloc cu patru etaje și sase scări...de curând la scara noastră a fost reparata terasa...costurile ... (vezi toată discuția)
Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Reparatie Radulescu Corina Radulescu Corina Conducta pluviala trece prin apartament. A aparut o fisura in conducta intre apartamentul meu si cel de sus. Apa se scurge pe perete cand ploua. Cine plateste ... (vezi toată discuția)