avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie???

Buna ziua!
-sora mea a sunat la un anunt de pe internet sa cumpere niste haine de firma en gros
-s a intalnit ccu vanzatoarea si sotul ei intr un loc public
-in timp ce ea se uita la haine in portbagajul vanzatoarei,"cumatul"meu o astepta la volan in masina lor
-ei i au placut produsele si le a spus celor 2(femeii care le vindea si sotului acesteia) ca le cumpara
-cei 3 impreuna au pus in portbagajul surorii mele hainele fara nici o urma de violenta si cand urma sa le plateasca sora mea si concubinul ei au fugit cu masina
-vanzatorul s a agatat de gatul "cumnatului" meu ptr ca era geamul deschis si dupa 100m a cazut(viteza era de 30-40km)
-el s a dus la politie si a declarat ca a fost batut si pe urma i s a luat "marfa" cu forta
-nimeni nu l a atins
-era cu sootia lui
ESTE VREO SANSA CA CEI DOI SA NU ISPASEASCA O PEDEAPSA INTRE 7-20ani????
Mentionez ca ei nu s au prezentat inca la sectie,dar sunt c autati

[Editat de admin: cererile si ofertele de consultanta se fac prin intermediul mesageriei private. Cititi va rog Regulamentul de postare in forum]
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
Admin, administrator
Se poate sa execute mai putin de 7 ani.
Pledoaria avocatului cantareste foarte mult in astfel de cazuri.
Se poate ajunge la o pedeapsa de cca 3 ani.
Fata de situatia prezentata in momentul in care vor fi prinsi o sa se propuna cu siguranta arestarea lor.Faptele sunt de o gravitate ridicata avandu-se in vedere ca viata victimelor a fost pusa in pericol, o apreciere asupra pedepsei in momentul de fata este prematura zic eu.
Daca se vor prezenta la politie si nu se vor sustrage pedeapsa poate fi destul de previzibila dar evident ca nu este suficient doar atat...
Daca se vor sustrage vor ajunge pe la 7 ani.
Daca vor fi judecati in lipsa e posibil sa se ajunga pe la 9-10 ani...
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da, daca se vor sustrage problemele vor fi mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere pentru copil care si-a ispasit pedeapsa privata de libertate Alenta1 Alenta1 Buna seara. Sunt interesata de un raspuns la urmatoarea speta. in urma divortului, copiii, doi la numar au ramas in grija si ocrotirea mamei, care evident nu ... (vezi toată discuția)
Instanta poate anula un contract de vanzare cumparare? lazar dorina lazar dorina S-a semnat in urma cu 5 ani un contract de vanzare-cumparare pentru un teren de 900mp, fara a se plati cumparatorului suma din contract. Mai exact, in 2006 s-a ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa-va rog urgent aldearocsana aldearocsana fratele meu este retinut momentan 29 zile pt omor din culpa in urma unui accident rutier soldat cu o victima.problema este ca avea o alcolemie de 1,2 in acel ... (vezi toată discuția)