Buna seara!as vrea sa ma ajute si pe mine cineva cu niste raspunsuri....parintii mei sunt in divort de aproape 1an,divort inaintat de mama mea.Mentionez ca tatal nu este de acord cu divortul......in vara am hotarat sa renuntam la divort(in sensul ca am vrut sa vedem cum decurg lucrurile)...practic avocata ne-a zis ca este amanat pana in toamna iar in cazul in care ne razgandim mergem inainte...intrebarea mea ar fi......trebuie sa platim din nou avocatul in cazul in care vrem sa continuam cu divortul?...a doua intrebare.....toate bunurile sunt doandite dupa casatorie iar toate actele casei sunt pe numele tatalui.....daca se pronunta divortul si nu se baga partaj ce se intampla? (tatal meu vrea sa o scoata pe mama din casa,face scandal ameninta....)el are numeroase amenzi la politie,procese verbale luate pt scandal si batai....nu cred ca nu exista lege pt asta...adica nu poti sa faci ce vrei tu si cand vrei.....multumesc mult!
Probabil ca e suspendat sau a solicitat amanare. Nu cred ca veti mai plati avocatul daca l-ati platit deja, dar vb si cu dansul.
Bunurile sunt comune, daca mama vrea poate cere atribuirea apartamentului daca isi permite sa plateasca sulta pt cota tatalui. Un proces de partaj va dura, poate nu suporta sa mai stea atata timp cu el, are unde sa se mute ?
Mama poate cere si un ordin de restrictie si protectie sau poate cere evacuarea sotlui turbulent din locuinta, vb cu avocatl dvs despre asta.
Nelamurire
gogusem
Sa incep cu o mica introducere...o familie care are 2 copii (baiat 19 ani si fata 17 ani). Tatal fiind foarte agresiv deobicei face scandal, ameninta, ... (vezi toată discuția)