buna ziua!Am o restanta la impozit mijloace de transport fizice din anul 2005!In anul respectiv am avut si divortul,partaj etc.am neglijat platirea unor dari din motive financiare,(am zis ca voi plati mai incolo ca acum n-am bani,si tot asa pana s-a ajuns la niste majorari mai mari decat ramasitele!m-am enervat atunci ca,pe vremea respectiva nu se putea plati fractionat, numai integral si nu am mai platit,pana in 2010,cand am platit de doua ori cate125+ 100 lei,si anul trecut inca 300 lei(dupa multe telefoane de la primarie)deci total am platit 525 lei!In data de 12 iulie ac.primesc o instiintare de plata in valoare de 1.044 lei!!!!Am inlemnit de furie si de suparere,se poate asa ceva???ramasita e de 356 lei si majorarile 607 lei+taxa de 81lei pe anul curent!Va rog raspundeti daca am vreo sansa de anularea majorarilor de intarziere?daca platesc integral,sau am preo reducere si cat???va multumesc mult!cu mult respect!
problema este daca masina ai vandut-o de atunci trebuie sa ai un contract de vanzare cumparare prin care justifici vanzarea masini. Daca nu asta e legea aspra. Eu am luat o amenda in alt judet la o masina care nici nu am condus-o si pentru ca eram departe de acel judet sa ma judec cu el a trebuit sa o platesc castigand omul in instanta prin neprezentare.