avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Restanta impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Restanta impozit auto

buna ziua!Am o restanta la impozit mijloace de transport fizice din anul 2005!In anul respectiv am avut si divortul,partaj etc.am neglijat platirea unor dari din motive financiare,(am zis ca voi plati mai incolo ca acum n-am bani,si tot asa pana s-a ajuns la niste majorari mai mari decat ramasitele!m-am enervat atunci ca,pe vremea respectiva nu se putea plati fractionat, numai integral si nu am mai platit,pana in 2010,cand am platit de doua ori cate125+ 100 lei,si anul trecut inca 300 lei(dupa multe telefoane de la primarie)deci total am platit 525 lei!In data de 12 iulie ac.primesc o instiintare de plata in valoare de 1.044 lei!!!!Am inlemnit de furie si de suparere,se poate asa ceva???ramasita e de 356 lei si majorarile 607 lei+taxa de 81lei pe anul curent!Va rog raspundeti daca am vreo sansa de anularea majorarilor de intarziere?daca platesc integral,sau am preo reducere si cat???va multumesc mult!cu mult respect!
Cel mai recent răspuns: avocatnou08 , utilizator 09:17, 14 Iulie 2013
problema este daca masina ai vandut-o de atunci trebuie sa ai un contract de vanzare cumparare prin care justifici vanzarea masini. Daca nu asta e legea aspra. Eu am luat o amenda in alt judet la o masina care nici nu am condus-o si pentru ca eram departe de acel judet sa ma judec cu el a trebuit sa o platesc castigand omul in instanta prin neprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, In luna aprilie 2013 am vandut o masina, un Audi A4 cu capacitatea cilindrica 1984 cm3. Din cate am citit pe internet impozitul anual se ... (vezi toată discuția)
Furt pe timp de noapte larrryyysa larrryyysa Buna! Am o nedumerire sper ca cineva ma poate ajuta si pe mine. Mi s-a furat telefonul mobil in intervalul 19:00 - 22:00. Politia mi l-a incadrat furtul la ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu taxa auto Diana_27 Diana_27 Buna ziua. Va prezint pe scurt situatia in care ma aflu, cu speranta ca ma puteti ajuta. In 2006 parintii mei au dorit achizitionarea in leasing a unui ... (vezi toată discuția)