avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala abuz in serviciu jandarm
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala abuz in serviciu jandarm

am fost sanctionat pe nedrept de catre un jandarm. unde ii pot face plangere penala pt abuz in serviciu? si cu un model ma poate ajuta cineva?
La parchet puteti depune o plangere penala, dar nu cred sa rezolvati ceva in acest mod, mai degraba contestati PV in instanta.
patrascu razvan a scris:

La parchet puteti depune o plangere penala, dar nu cred sa rezolvati ceva in acest mod, mai degraba contestati PV in instanta.


am facut contestatie in instanta insa doresc sa fac si plangere penala. si nu stiu unde deoarece nu sunt sigur daca jandarmii sunt anchetati de parchet sau de parchetul militar. care este statulul lor.
Chiar daca o depuneti gresit, se transmite pe cale administrativa organului competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva comandantului politiei locale otiliaMM otiliaMM Buna ziua, Caror Institutii abilitate trebuie sa ma adresez pentru a face plangere impotriva comandantului Politiei Locale pentru abuz in serviciu ? Va ... (vezi toată discuția)
Amenda pt o fapta care nu exista - plangere penala? Gabi.L. Gabi.L. Buna ziua! Am nevoie de cateva sfaturi avizate in legatura cu un pv de contraventie intocmit de un jandarm pt o fapta care nu s-a petrecut. Initial, ... (vezi toată discuția)
Anulare pv contraventie hj definitiva ! Lixu Lixu Buna seara ,istanta a anulat PV contraventie definitiv emis de un politist circulatie ,pot sa-i fac plangere penala pentru abuz in serviciu ?pot sa-i cer ... (vezi toată discuția)