avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate spune ca esti hartuit de catre o institutie a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate spune ca esti hartuit de catre o institutie a statului?

am de peste 8 ani un dosar la parchet pt o plangere de tulburare de posesie . Solutia data data de parchet am contestat-o pentru a 3 a oara la tribunal si de 3 ori dosarul s-a intors la parchet pentru noi cercetari.
ulterior s-a dispus efectuarea altei expertize care a iesit cea mai aberanta din cate au fost
partea parata de acum face mari eforturi ca anchetele sa nu scoata adevarul la lumina, (dar nici procurorii nu doresc acest lucru)
obiectiunile la expertiza stau de 3-4 luni la parchet si nu am primit nici un raspuns
parca procurorii au facut un scut in apararea paratilor
sa se simta ca i-am jignit daca am combatut deciziile lor? Am fost cam acida
parerea mea ca nu trebuie sa fie suparati ca oricum nu au analizat concret cauza, ba si mai rau, acum nu ma mai lupt numai cu paratii, ci si cu institutiile care ar fi obligate sa ma apere ipotriva ticalosilor
este asta o hartuire?
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 22:32, 15 Iulie 2013
O sa va puteti adresa la CEDO si se va analiza.
In tara nu aveti ce sa faceti in acest caz care este de CEDO.
cind trebuie sa ma adresez CEDO ? Daca se fac 10 ani cazul se prescrie
si ar mai fi inca o situatie ciudata: cand am mers odata in audienta la procurorul de caz, stia ca este si un dosar civil de reconstituire a aceleiasi bucati de teren
m-a intrebat cum s-a terminat
atunci cauza respectiva fusese la recurs care a hotarat sa fie rejudecata, tocmai din motivele pe care vi le-am aratat la inceput
procurorul de caz mi-a zis ca este bine sa se stie cum se termina procesul civil
nu este aceasta un caz de influienta?
am atatea intrebari, insa va rog sa nu va suparati si sa - mi raspundeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la exp teh nerezolvate si strecurate catre parchet dogarudobra dogarudobra am depus catre politia care facea cercetari in cazul unei tulb de pos, obiectiuni la un rap de exp,\\" facut praf\\" de catre expert. fiindca din decembrie nu ... (vezi toată discuția)
Cercetare si timpul procurorului danaa1 danaa1 Daca paratul aduce dovezi clare unui procuror care trebuie sa cerceteze dosarul privind pe intimat,procurorul are dreptul sa stationeze cu cercetarile,sau va ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla dupa depunerea raportului de expertiza medicolegala ... Alina Avila Alina Avila Ce se intampla dupa depunerea raportului de expertiza medicolegala dispusa de organele judiciare? (vezi toată discuția)