avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

buna ziua! eu am bagat divortul de sotul meu iar el a fost de acord cu divortul , cu domiciliul minorei dar nu a fost de acord cu pensia alimentara care s-a calculat la salariul minim pe economie din italia unde acesta munceste el recunoscand faptul ca lucreaza acolo deci s-a calculat la minimul de acolo. In timpul procesului el nu si-a cerut dreptul de vizita al minorului judecatorul punandu-i la dispozitie un termen pt un program de vizita dar el nu a mai facut nimic in acest sens . Acum eu m-am dus sa fac hotararea definitiva dar am fost instiintata ca el a facut recurs pt pensia alimentara.judecatorul a zis ca ramane la intelegerea noastra vizita minorului dar el a venit pana in tara si ma ameninta ca daca nu il las sa vada minorul ma da in judecata pt ore de vizita . va rog sa imi spuneti poate face acest lucru? daca el a fost de acord cu divortul si si-a pierdut dreptul de vizita mai poate sa deschida proces pe acest motiv? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters276253 , utilizator 16:02, 15 Iulie 2013
Amenintati-l si dumneavoastra ca daca va mai ameninta ii dati lui copilul sa il cresca sa vada si el cum e !
Trebuie sa stiti ca barbatilor nu le este frica de femei ci de copii !:(

Vorbind ceva mai serios mergeti in interes de serviciu oriunde trebuie sau este oriunde este necesar deoarece cu banii obtinuti la serviciu va puteti ajuta copilul sa cresca si sa se dezvolte armonios iar atunci cand sunteti in concediu (daca nu puteti lua si copilul cu dvs) lasati-l fara grija la parintii dvs pentru ca va fi ingrijit la fel de bine ca si de dvs.
Ex-sotul dvs se afla (cel putin) in eroare in ceea ce priveste atribu'iunile celor de la Protectia copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului tsimona tsimona as vrea sa stiu si eu ce drepturi au bunici pt vizitarea nepoatei...sant divortata iar in sentinta nu specifica cine are dreptul la vizita....ei au acest ... (vezi toată discuția)
Poate lua minorul? AniOevet AniOevet Buna ziua, in urma casatoriei a rezultat o fetita de 2 ani si 2 luni. Problema mea este urmatoarea: tatal fetitei ce nu mai locuieste cu noi de 1 an si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor. madalina maxim madalina maxim Hartuire minor. Buna ziua, sunt mama unui baietel de 6ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj cu un barbat cu dubla cetatenie Ro-SUA. Tatal a plecat ... (vezi toată discuția)