avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul nu e obligat sa incheie contract de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul nu e obligat sa incheie contract de reprezentare si sa elibereze chitante?

Piritii au avut un avocat . Acestia au platit la fiecare infatisare , redactari etc . Acum acestia se pling de faptul ca avocatul nu a eliberat chitante , nu au contract etc . Acestia sunt rudele mele , acum se pling la mine ....Asta-i viata . Intrebare : avocatul nu ar fi trebuit sa incheie un contract de reprezentare si sa elibereze chitante pt. banii incasati ??Va rog frumos lamuriti-ma .
Ba da, ar fi trebuit.
nu cred ca exista avocat care sa nu incheie contract si sa taie chitanta.este posibil ca acestea sa fie depuse la dosar, pentru ca este normal ca originalul sa fie depus cu imputernicirea
Paratii se plang degeaba la dvs, trebuie sa mearga sa vorbeasca cu avocatul pt a-i lamuri acesta.
Doamna avocat, daca imi permiteti o gluma, va admir pentru ca puteti crede asa ceva :) Din pacate foarte multi colegi de-ai nostri lucreaza la negru, unii in intelegere cu clientii unii "pe la spatele lor".
Inteleg ca ati ajuns la un acord dar nu cred ca vi s-au plans doar pt a-i compatimi dvs, ci vor ceva bani inapoi din ce au platit avocatului. Nici pe cale judecatoreasca nu vor obtine cheltuieli de judecata ( daca ati fi mers cu procesul inainte) daca oamnii nu pot proba ca au dat bani.
Indemnati-i sa mearga la avocat si sa obtina ceva chitante.
Or fi ei fara carte, dar totusi cum sa dea 3000 de euro fara sa aiba contract, macar pe mai putin ? Mai ales ca ziceti ca i-a si asistat la cateva termene..
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Evaziun e fiscala Mary355 Mary355 Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune ... (vezi toată discuția)
Prestatii avocatiale nefacturate? antofel antofel Un cabinet individual de avocat, platitor de TVA, incheie cu un client un contract de asistenta juridica pentru asistenta si reprezentare in dosar X de la ... (vezi toată discuția)
Restituirea onorariului de succes de la avocat la client si implicatiile juridice asupra taxelor si a impozitelor cedo_2012 cedo_2012 Buna seara stimati forumisti, As avea si eu o nelamurire referitoare la situatia in care avocatul primeste onorariul de succes mai inainte de a se finaliza ... (vezi toată discuția)