avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu postnatal

In cazul in care nu mi s-a calculat bine salarul pe lunile ianuarie- aprilie, si ar trebui sa mi se acorde bani retroactiv (inca nu i-am primit desi au trecut 60 de zile de la solicitare), cum se calculeaza concediul postnatal : cu salarul brut primit sau cu cel care mi s-ar fi cuvenit?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
ContSters119266, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:38, 15 Iulie 2013
Daca nu ati primit sumele de diferenta la salariu, cel mai probabil ca firma nici nu le-a corectat, deci concediul medical se va plati cu salariile gresite din cele 6 luni anterioare.
Firma trebuia sa depuna si declaratii rectificative ca sa corecteze greselile, altfel nu-si va recupera banii platiti pe concedii medicale din FNUASS.
Trebuie sa solicitati din nou corectia si sa va calculeze indemnizatia de postnatal cu salariile corectate. Insistati mai mult, daca tot nu vor dati-i in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e baza de calcul pentru concediul medical? allison allison Salut! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza plata concediului medical in cazul meu? Am revenit din concediu de ingrijire copil in 15 ianuarie, iar in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical anairam_unid anairam_unid La concediu medical pt sarcina si lehuzie toate cele 42 de zile sunt suportate de fnuass sau se suporta 5 de catre angajator? (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal lore28 lore28 buna ziua, am si eu o intrebare. pe ultimele 6 luni am avut brutul de 975 aprilie,975 mai,975 iunie, 1050 iulie,1050 august, 1050 lei septembrie 2015. din ... (vezi toată discuția)