avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere introducere in proces a societatii mama in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere introducere in proces a societatii mama in locul sucursalei

Am deschis proces impotriva unei sucursale cu care am contract si facturi, insa acum cateva zile sucursala a fost radiata. Am vb cu firma mama, care imi zice ca va plati ea, insa par cam hoti sincera sa fiu, iar debitul e cam vechi. Acum, fiindca eu am toate actele pe datele sucursalei, si deja proces pe rol, pot introduce o cerere de introducere in proces a firmei mama, datorita radierii sucursalei?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 11:55, 13 Martie 2009
Vedeti cat de vechi este debitul ,iar daca aveti acte faceti si o plangere penala .
Este pe internet site-ul vrajitoul.ro care va ofera mai multe amanunte despre societatea respectiva.
Apar si firmele care sunt in insolventa , cele radiate.
Daca firma rerespectiva este in insolventa si va datoreaza un debit mare va puteti constitui creditor, dar trebuie verificat mai bine ,intrucat puteti constata cu surprindere ca firma nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare debitoare in cursul procesului, din sucursala in sediu Monica Baiceanu Monica Baiceanu Am un proces deschis pentru somatie de plata impotriva unei sucursale a unui SC, insa sucursala s-a radiat. Am vb cu cei de la sediu si au zis ca vor plati, ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Avem de recuperat de la o societate o suma de bani. I-am convocat la conciliere si nu au venit. Acum am aflat ca societatea debitoare se afla in reorganizare ... (vezi toată discuția)