avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... EXAMEN UNPIR 2013
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

EXAMEN UNPIR 2013

Vreau sa dau examen anul acesta in toamna - daca se tine - si cautand pe site grile si raspunsuri de examen din anii precedenti am vazut ca sunt ceva persoane interesate si anul acesta. Prin urmare ma gandeam ca ar fi de folos pentru cei ce se gandesc sa dea examen, inclusiv si pentru mine :justcuz:sa deschid un topic unde sa putem vb de acest lucru.
Incep eu : Cine stie ce se aude pe anul acesta - o data programata pentru examen?
Cel mai recent răspuns: MoldovanRaul , utilizator 14:30, 16 Septembrie 2013
Nu este nimeni interesat ?
lacramioara_25ani a scris:

Nu este nimeni interesat ?
Eu sunt interesat de acest topic. Tu ai ceva grile din anii precedenti sau din mai 2013?
Examenul se tine in fiecare an in mai si in octombrie.Probabil va fi la fel anul acesta dar este mult prea devreme sa fie anuntat ceva.
adelaida_07 a scris:

Examenul se tine in fiecare an in mai si in octombrie.Probabil va fi la fel anul acesta dar este mult prea devreme sa fie anuntat ceva.
Am sunat eu astazi la UNIPIR si examenul se tine pe data de 19.10.2013.
Probabil ca se va afisa cat de curand, avand in vedere ca la examenul din mai inscrierile s-au facut inca de pe data de 25 Martie.
Tu ai grile din anii precedenti, rezolvate sau nerezolvate?

adelaida_07 a scris:n
nExamenul se tine in fiecare an in mai si in octombrie.Probabil va fi la fel anul acesta dar este mult prea devreme sa fie anuntat ceva.n
Am sunat eu astazi la UNIPIR si examenul se tine pe data de 19.10.2013.nProbabil ca se va afisa cat de curand, avand in vedere ca la examenul din mai inscrierile s-au facut

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir cu raspunsuri raluberta raluberta examen unpir 2011. cine doreste grile cu raspunsuri pt examen unpir sa ma contacteze la adresa de e-mail: crisaberta@gmail.com (vezi toată discuția)
Examen unpir 2015 dumitrium dumitrium Are cineva raspunsurile corecte la grilele afisate pe sit. La contabilitate intrebarile mi se par grele si am nevoie de confirmare. Multumesc. ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen practicieni in insolventa anku anku Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si \"nu le ... (vezi toată discuția)