avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... EXAMEN UNPIR 2013
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

EXAMEN UNPIR 2013

Vreau sa dau examen anul acesta in toamna - daca se tine - si cautand pe site grile si raspunsuri de examen din anii precedenti am vazut ca sunt ceva persoane interesate si anul acesta. Prin urmare ma gandeam ca ar fi de folos pentru cei ce se gandesc sa dea examen, inclusiv si pentru mine :justcuz:sa deschid un topic unde sa putem vb de acest lucru.
Incep eu : Cine stie ce se aude pe anul acesta - o data programata pentru examen?
Cel mai recent răspuns: MoldovanRaul , utilizator 14:30, 16 Septembrie 2013
Am grilele din 2009
adelaida_07 a scris:

Am grilele din 2009
Imi poti transmite si mie grilele la florin_drept@yahoo.com ?

Multumesc anticipat!
Salut. As fi vrut si eu sa schimbam niste impresii asupra examenului ce urmeaza.

Eu acum ma apuc de invatat si mi se pare foarte mult.

Nu am gasit pe nimeni sa imi explice ce si cum poate cei de aici au gasit informatii utile.

Multumesc anticipat.
Te rog sa imi trimiti si mie grilele.
e-mail : moldovanraul86@yahoo.com

Multumesc anticipat.
Pe site-ul UNPIR exista tematica si bibliografia.

Din punctul meu de vedere, este un examen exagerat de greu.
Pentru un jurist, mi se pare extrem de greu sa invete contabilitate.
Daca ati observat exista destule intrabari pentru rezolvarea carora trebuie cunoscute conturile contabile pe de rost. Cred ca nici macar contabilii nu le cunosc pe toate. Evaluarea e ciudata iar managementul e aiuria.
Pana la urma, cum au promovat altii examenul, inseamna ca se poate. Trebuie multe cunostinte si o roaba de noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir cu raspunsuri raluberta raluberta examen unpir 2011. cine doreste grile cu raspunsuri pt examen unpir sa ma contacteze la adresa de e-mail: crisaberta@gmail.com (vezi toată discuția)
Examen unpir 2015 dumitrium dumitrium Are cineva raspunsurile corecte la grilele afisate pe sit. La contabilitate intrebarile mi se par grele si am nevoie de confirmare. Multumesc. ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen practicieni in insolventa anku anku Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si \"nu le ... (vezi toată discuția)