avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Deplasare in interes de serviciu
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Deplasare in interes de serviciu

Daca angajatul se deplaseaza cu autoturismul proprietate personala este obligatorie atasarea unui bon fiscal de combustibil la ordinul de deplasare demis in aceeasi zi in care se efectueaza deplasarea?!
Cel mai recent răspuns: nicucont , utilizator 22:04, 16 Iulie 2013
Nu. Trebuie aprobarea ordonatorului de credite pentru deplasarea cu autoturismul propriu iar decontarea cheltuielilor cu transportul va fi in limita a 7,5 litri carburant la 100 km parcurşi pe distanţa cea mai scurtă, conform prevederilor HG 1860/ 2006, art 16 :
[ link extern ]
La ce pret al litrului de benzina?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare eroare ordin deplasare Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular La un ordin de deplasare a unui salariat plecat in delegare cu autoturismul proprietate personala consum motorina, am calculat distanta km parcursa cu 6.5%, ... (vezi toată discuția)
Delegatii intreprindere individuala sprite_designer sprite_designer Buna seara, Se poate deconta combustibilul (autoturism preluat in urma unui contract de comodat) si cazarea pe perioada unei delegatii fara ... (vezi toată discuția)
Decontare ch. auto in comodat kajan.barna kajan.barna am un autoturism logan cu contract de comodat cu firma mea care este inregisrat la fisc vreau sa stiu daca pot sa decontez cheltuierile benzina schimbul de ... (vezi toată discuția)