avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Suspendare contract de munca

buna ziua,
daca pana la data de 17 .07 nu am cerut de la angajator concediul de odihna aferent anului 2013 si cu data de 18 contractul meu de munca este suspendat pe o perioada de 2 ani de zile pt crestere copil cum ma pot intelege cu firma sa imi plateasca concediul de odihna?eu am uitat de acest drept si firma la care lucrez deasemenea.
pot sa le cer contravaloarea sau sa iau cele 10 zile cand ma intorc inapoi la lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 16 Iulie 2013
Banii pe Co nu aveti cum sa-i primiti . CO neefectuat se compenseaza in bani numai la incetarea c.i.m.

Puteti vorbi cu angajatorul sa va reprogrameze CO in anul in care reveniti din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de odihna neefectuat socaciucosmina socaciucosmina Buna ziua! In anul 2013 am ramas cu 15 zile neefectuate,din 2014 mi se suspenda contractul de munca, as vrea sa imi iau banii pe concediu si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Remunerare concediu de odihnă neefectuat Davidioan Davidioan Buna ziua! Lucrez in invatamant. Din luna mai am fost in concediu pre și postnatale, iar din septembrie intru in cic. Concediul de odihna neefectuat pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna C-Danuta C-Danuta In cazul in care o femeie-cadru didactic a revenit in 2012, dupa perioada de 2 ani de ingrijire a copilului mai are dreptul la zile de concediu restante (din ... (vezi toată discuția)