avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remunerare concediu de odihnă neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remunerare concediu de odihnă neefectuat

Buna ziua! Lucrez in invatamant. Din luna mai am fost in concediu pre și postnatale, iar din septembrie intru in cic. Concediul de odihna neefectuat pentru acest an școlar mi se poate remunera? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 20 Septembrie 2017
In general, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani la incetarea activitatii.
Nu se compenseaza in bani Co neefectuat in situatia mentionata de dvs., in schimb il puteti reprograma dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Plata co kiki1 kiki1 Buna ziua, as vrea sa stiu daca mi se vor plati zilele de co neefectuate din 2012, avand in vedere faptul ca pe 21 decembrie voi intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie de maternitate (cm postnatal) anamax2482 anamax2482 sunt in urmatoarea situatie: mi-a fost platita o compensatie in bani pt zile de concediu de odihna neefectuate in luna august, acum am fost instiintata ca nu ... (vezi toată discuția)