avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea de catre singura ruda ramasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea de catre singura ruda ramasa

Am o intrebare la care chiar am nevoie de un raspus... In familia mamei mele sunt 3 frati,iar singurul care a facut copii este tatal mamei mele. Unul dintre fratii mamei mele nu a lasat apartamentul pe care il detine pe numele nimanui. Acum nu il mai poate trece pe numele altcuiva deoarece sotia lui a decedat. Acum pt faptul k sotia lui a murit si nu mai poate trece apartamentul pe numele nimanui, exista posibilitatea k mama sa ramana cu apartamentul fiind singura nepoata a lui,singura ruda care exista?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:52, 16 Iulie 2013
Fratele mamei trebuie sa dezbata mostenirea dupa sotia sa impreuna cu ceilalti mostenitori ai sotiei. Chiar daca fratele nu face nimic acum, candva tot trebuie sa se dezbata mostenirea dupa cumnata si abia apoi dupa frate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Simona Nina Simona Nina Buna ziua, Parintii au murit, am fost trei frati, unul a decedat fara mostenitori. La dezbaterea mostenirii sotia lui are drept la mostenire? Multumesc (vezi toată discuția)
Succesiunea si noul cod civil sorinflorentin sorinflorentin Buna ziua, Este cineva la curent cu noul cod civil? Ma interesează in special despre succesiune in caz de deces. Mulțumesc (vezi toată discuția)