avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acordare dividende din profitul pe 2013
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acordare dividende din profitul pe 2013

Buna seara,as dori sa stiu daca se pot achita dividende la luna iulie 2013,din profitul inregistrat in perioada ian.-iunie 2013.Multumesc,odihna placuta tuturor.
Cel mai recent răspuns: sonia2 , utilizator 10:20, 17 Iulie 2013
Dividendele pentru anul 2013 se pot acorda dupa depunerea bilantului pe anul 2013.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 1-2 1-2 Se depune declaratia 101 pentru ianuarie 2013, la firmele care au trecut cu data de 01.02.2013 la microintreprinderi? (vezi toată discuția)
Emitere dividende srl capraruioan capraruioan Buna seara. Detin o firma SRL, cu doi asociati, inregistrata in iunie 2015, cu doi angajati part time, in domeniul IT. Nu prea gasesc pe internet si am decis ... (vezi toată discuția)
Despre dividende sau profit Asvreasaaflu Asvreasaaflu Buna seara, Dacă am deschis un srl in 2018, nu sunt plătitor de Tva, nu am angajati pot face ce vreau eu cu profitul sau sunt anumite situați cand pot ... (vezi toată discuția)