avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutor!! Am probleme cu statul
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutor!! Am probleme cu statul

In anul 2012 pentru o presupusa infractiune am primit prin posta un SUP si o amenda administrativa de 500 de ron + 200 ron cheltuieli judiciare. Simtindu-ma nevinovat si cu legea de partea mea am contestat respectiva masura la procurorul superior dar si acesta a mentinut solutia. In termenul legal am depus contestatie la judecatorie si am castigat. Problema apare acum in 2013 cand m-am trezit cu conturile blocate. Cei de la financiar se infrupta cu nesimtire din banii mei pentru presupusa datorie. Si nu numai atat. Banca imi schimba banii din conturi si imi ia incredibila taxa de 20 ron pentru transfer de 50 de ron. De unde imi recuperez banii si cui trebuie sa fac plangere pentru abuz in serviciu ? Banca ma trimite la finaciar iar cei de acolo imi zic ca nu e problema lor comisioanele bancii si nici ca hotararea judecatoareasca imi iese in cateva zile. Am cheltuit si ceva bani cu transportul in localitatea de unde e judecatoria pentru ca cei de acolo nu dau decat personal hotararile. A cui e vina? Procurorii aia la cat de "informati" sunt nu afla cand pierd procesele? De ce imi umbla cineva in buzunare eu fiind nevinovat ? De ce trebuie sa stau la cozi interminabile la financiar?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:36, 17 Iulie 2013
Puteti face contestatie la executare.
Daca hotararea este definitiva, aveti grija sa o investiti ca executorie si va puteti indrepta spre institutia care a ordonat blocarea conturilor, sa-i actionati in judecata si sa cereti toate daunele si prejudiciile. Banca trebuie sa execute ordinul care i s-a transmis si sa blocheze conturile.
Nu trebuie sa investiti cu nicio formula, legea s-a cam modificat. E suficienta legalizarea pentru a o putea pune in executare. va trebui sa cereti intoarcerea executarii, printr-o noua actiune, la instanta de executare si eventual, o actiune in pretentii, pentru toate sumele cheltuite cu procesul inclusiv cu ridicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie asociatie avocatura recuperare creanta yceblue yceblue Buna ziua. Doresc o informatie in legatura cu o citatie primita de la o asociatie de avocatura de aprox 4 zile .. Acesta citatie , face subiectul unui card ... (vezi toată discuția)
Instituirea unei popriri duble pentru aceiasi suma restanta cristi1q cristi1q Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de poprire pe venit. In urma hotararii pentru pronuntarii divortului am fost obligat la plata lunara ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare card de credit bcr sorinviz1 sorinviz1 Buna seara, As dori sa intreb daca impotriva BCR si Kruk Romania as avea posibilitatea sa castig in instanta, intrucat banca (prin executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)