avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită instituirea unei popriri duble pentru aceiasi suma ...
Discuție deschisă în Executare silită

instituirea unei popriri duble pentru aceiasi suma restanta

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de poprire pe venit.
In urma hotararii pentru pronuntarii divortului am fost obligat la plata lunara a pensiei alimentare pentru fica mea si tot odata la plata pensiei alimentare restante pe anul trecut, pentru perioada cat sa desfasurat procesul de divort. Judecatoria mi-a trimis la serviciu ordonanta de infiintare a popririi pentru sumele amintite anterior . Dupa ce au fost poprite si platite sumele respective fostei mele sotii in urmatoarea luna am primit la serviciu din partea unui executor judecatoresc o cerere de poprire pentru suma restanta aferenta pensiei alimentare + onorariul executorului..
Exista posibilitatea sa opresc aceasta ultima poprire, instituita de catre executorul judecatoresc, avand .in vedere ca eu am platit deja o parte din suma restanta?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristi1q , utilizator 13:30, 8 Februarie 2012
Faceti contestatie la executare pe care o depuneti la instanta.Solicitati si suspendarea.
pentru acelasi titlu executoriu se poate face o singura data poprire .
suma poprita va fi de pana la 1/3 din venit.
buna ziua,
in cazul in care directia finaciara a poprit cele doua conturi pe care le am deschise ,ambele banci au trimis banii ,am citit pe acesti site precum directiile financiare au la dispozitie 5 zile sa restituie suma ajunsa in plus ,cand am sunat sa cer explicatii au zis ca trebuie sa fac o cerere si sa vedem .
multumesc o zi buna
multumesc frumos pentru sfaturi
o zi buna tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pensie intretinere minor institutuldebiochimie institutuldebiochimie Avem urmatoarea speta : un salariat al nostru este obligat prin hotararea de divort la plata pensiei de intretinere catre fiul sau minor. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare dupa actiunea de executare silita luminita_grigore luminita_grigore Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am divortat cu acordul partilor, in octombrie 2011, minorul mi-a fost incredintat mie spre crestere si ... (vezi toată discuția)