Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de poprire pe venit.
In urma hotararii pentru pronuntarii divortului am fost obligat la plata lunara a pensiei alimentare pentru fica mea si tot odata la plata pensiei alimentare restante pe anul trecut, pentru perioada cat sa desfasurat procesul de divort. Judecatoria mi-a trimis la serviciu ordonanta de infiintare a popririi pentru sumele amintite anterior . Dupa ce au fost poprite si platite sumele respective fostei mele sotii in urmatoarea luna am primit la serviciu din partea unui executor judecatoresc o cerere de poprire pentru suma restanta aferenta pensiei alimentare + onorariul executorului..
Exista posibilitatea sa opresc aceasta ultima poprire, instituita de catre executorul judecatoresc, avand .in vedere ca eu am platit deja o parte din suma restanta?
Va multumesc anticipat.
buna ziua,
in cazul in care directia finaciara a poprit cele doua conturi pe care le am deschise ,ambele banci au trimis banii ,am citit pe acesti site precum directiile financiare au la dispozitie 5 zile sa restituie suma ajunsa in plus ,cand am sunat sa cer explicatii au zis ca trebuie sa fac o cerere si sa vedem .
multumesc o zi buna