avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurari de sanatate

Buna ziua,as dori sa-mi spuneti daca sotul meu care are un ii cu activitatea suspendata din 24.04.2013 trebuie sa plateasca in continuarie asigurari de sanatate,mentionez ca nu realizeaza alte venituri si as vrea sa il trec pe asigurarea mea,adica sa devina coasigurat.Pentru perioada in care a functionat a platit asigurari conform deciziei de impunere.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:19, 26 Iulie 2013
Il puteti lua coasigurat pe sotul dvs. prin completarea, la serviciul resurse umane al societatii unde lucrati, unei declaratii.
Inteleg de la d-voastra ca il pot trece coasigurat,dar cei de la finante i-au dat o decizie de plata a asigurarilor de sanatate pana la sfarsitul lui2013.Este obligat sa plateasca in continuarie daca activitatea este suspendata?Va multumesc.
Trebuie sa mearga la finante cu decizia de suspendare si trebuie sa plateasca contributiile pana la data suspendarii. Dupa aceasta data, dvs il puteti trece coasigurat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat kinga79 kinga79 Cine poate fi coasigurat? (poate sa fie cineva coasigurat fara sa beneficieze sotia de deducere la salar?) (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)