Buna ziua,as dori sa-mi spuneti daca sotul meu care are un ii cu activitatea suspendata din 24.04.2013 trebuie sa plateasca in continuarie asigurari de sanatate,mentionez ca nu realizeaza alte venituri si as vrea sa il trec pe asigurarea mea,adica sa devina coasigurat.Pentru perioada in care a functionat a platit asigurari conform deciziei de impunere.
Inteleg de la d-voastra ca il pot trece coasigurat,dar cei de la finante i-au dat o decizie de plata a asigurarilor de sanatate pana la sfarsitul lui2013.Este obligat sa plateasca in continuarie daca activitatea este suspendata?Va multumesc.
Trebuie sa mearga la finante cu decizia de suspendare si trebuie sa plateasca contributiile pana la data suspendarii. Dupa aceasta data, dvs il puteti trece coasigurat
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.