avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita prin poprire cont bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita prin poprire cont bancar

Buna ziua,
Daca sunt in executare silita si vreau sa alimentez un card de al meu in cat timp imi vor fi luati banii de pe card ? eu am nevoie ca macar o ora sa stea pe card ca dupa aia ii pun in alta parte.

Ce spuneti? Care e treaba ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 299KA , utilizator 09:14, 17 Iulie 2013
Treaba prezinta protuberante evidente. Daca aveti contul curent, prin care este alimentat cardul, deja blocat, banii vor fi blocati in secunda 1. Daca nu este contul blocat, aveti timp pana cand va fi blocat de executor. Ma indoiesc ca nu este blocat, daca era deschis la momentul inceperii executarii silite.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
ok,va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi blocate lcrist lcrist Am o executare silita, vreau sa incep sa platesc rate de 1/3 din salariu dar nu ma pot angaja pentru ca am conturile blocate; orice angajator serios vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Executari popriri pe cont Kristinka Kristinka Buna ziua, Am cont de salariu deschis de angajator banca X. In luna noiembrie aveam un disponibil provenit din drepturile mele salariale. In acea luna a ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)