avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot recupera asigurarea platita de la Casa Judeteana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot recupera asigurarea platita de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate?

Buna ziua,

Am platit asigurarea la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pana in septembrie,. adica anticipat. Am gasit un job si ma angajeaza in cursul saptamanii.
Intrebarea mea ar fi: cum pot recupera banii platiti deja la Trezorerie, daca se poate face asa ceva? Cum sa procedez?

Va multumesc mult,
Marta

Alte discuții în legătură

Un părinte pensionar poate avea coasigurat fiul major? Anina1 Anina1 Bună ziua, îmi puteți spune vă rog, dacă un părinte pensionar își poate lua copilul (35 de ani) ca și coasigurat? Dacă nu se poate, va rog să-mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din asigurare de sanatate Marti Marti Buna ziua, Am platit la Finante contributia mea de asigurare de sanatate anticipat pana in septembrie, iar eu in luna iuliu m-am angajat cu CM. ... (vezi toată discuția)
Opereaza prescriptia in cazul sumelor platite cu titlu de cas si cass? v_florina v_florina Buna seara, Tatal meu este administratorul unui SRL, avand la un moment dat incheiata conventie civila pentru a-si putea plati asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)