avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugerea unui bun
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugerea unui bun

Am distrus geamul unui autoturism, am fost la politie sa iau legatura cu pagubitul pentru a plati paguba produsa iar acestia mi-au zis ca dosarul e la parchet si ca trebuie sa revina iar pana atunci nu pot face nimic. Este ceva normal iar daca platesc paguba iar pagubitul isi retrage plangerea mai sunt anchetat ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 17:53, 17 Iulie 2013
In cazul infractiunii de distrugere, actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
Cand ajunge dosarul la politie, luati legatura cu partea vatamata pentru a-i plati paguba produsa si poate ajungeti la o intelegere amiabila pentru ca acesta sa isi retraga plangerea penala.
Dupa retragerea plangerii nu veti mai fi anchetat si dosarul se va inchide prin impacarea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am o intrebare dan_bcdro dan_bcdro cand cineva iti distruge masina cu parul si cu piatra poti cere sa-ti plateasca acea masina sau doar o va repara cu piese second si chit? sau ramai cu ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie!!! a da sau a nu da ridder1 ridder1 Am comandat un produs de la cineva care vindea mai multe pe un forum si am primit acasa un produs de care nu am fost multumit. Vazind ca vinzatorul e mai greu ... (vezi toată discuția)
Am savarsit infractiunea de distrugere...un sfat urgent ca rog viorel_enita viorel_enita am fost la o petrecere alaturi de mai multi prieteni,unde evident am consumat alcool peste limita si am ajuns intr o stare avansata de ebrietate.nu stiu exact ... (vezi toată discuția)