avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transfer firma deschisa SRL debutant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transfer firma deschisa SRL debutant

am o firma srl- D de 2 ani care nu a beneficiat de cei 10000 euro, dar a beneficiat de scutirea taxelor de infiintare si ajutor la plata taxelor pentru carti de munca, pot face transferul firmei pe alta persoana fara sa fiu obligata sa platesc statului taxele de care ma scutit in acesti doi ani?mentionez ca firma are si un credit cu finantare de la stat, va multumesc pentru ajutor anticipat
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 19:04, 17 Iulie 2013
ART. 7 din OUG 6/2011
(1) In situatia cesionarii partilor sociale de catre intreprinzatorul debutant, acordarea facilitatilor continua daca cesionarul indeplineste conditiile prevazute la art. 2 si depune declaratia pe propria raspundere la A.I.P.P.I.M.M. in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii cesionarii. In caz contrar, facilitatile se considera necuvenite si se recupereaza conform procedurilor stabilite.
Deci, cesionarul trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi asociat la SRLD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale mihai09 mihai09 Buna ziua sunt asociat unic in srld si doresc sa cesionez integral partile sociale care este primul pas de urmat? sa depun la registru o decizie prin care sa ... (vezi toată discuția)
Pot prelua un srl-d? dong_yi dong_yi Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pot prelua un SRL-D daca indeplinesc conditiile de infiintare (sub 35 de ani si sa nu mai fi avut firma). De asemenea va ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vanzare parti sociale srl dupa accesare start-up (finantare aippimm) georgehorduna georgehorduna Bună seara, Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)